Ahjo Training Centerin toiminta monipuolistuu ja lisäksi on sovittu uusista yhteistyökuvioista. Keravan Urheilijoiden painijaosto tulee saman katon alle uusiin Ahjo Training Centerin tiloihin. Tämä yhteistyö tuo todella paljon lisävahvuutta Ahjon kamppailupuolen osaamiseen ja lajivalikoimaan.

Katso videolta Keravan Urheilijoiden puheenjohtajan ja painijaoston vetäjän Kari Petrowin mietteitä.

Keravan Urheilijoiden painijaostossa eri-ikäiset lapset ja nuoret voivat harrastaa painia tasollaan. Aloittavissa ryhmissä harjoituksissa tutustutaan leikinomaisesti painin saloihin, jossa pääpaino on vartalon hallinnan ja motoriikan kehittämisellä. Iän ja taitojen karttuessa pääpaino luonnollisesti siirtyy enemmän lajinomaisiin harjoituksiin ja ottelukykyä edistävään oheisharjoitteluun. Lue lisää Keravan Urheilijoiden sivulta.