Hauskaa & monipuolista

Ahjossa löytyy

Minejä, muksuja ja junnuja

Ahjo Training Centeriltä löydät perheen pienimmille ja vähän isommillekin mukavan ja monipuolisen harrastuksen.

Kamppailulajit sisältävät kehoa monipuolisesti rasittavia harjoitteita, ja harjoitteluympäristö on turvallinen. Onnistumisen tunteita saa kokea tunneillamme, kun motivoivat valmentajamme siivittävät taitosi huippuun. Kamppailulajit vahvistavat samanaikaisesti hapenottokykyä ja lihaksistoa.

Alussa harjoituksissa pärjää hyvin verytteluhousuissa ja t-paidassa. Varusteita voi kurssin edetessä hankkia Ahjon kautta.

Harjoituksissa opetellaan fyysisien taitojen ja ominaisuuksien lisäksi myös keskittymistä, itsehillintää ja ryhmässä toimimista. Kaikki lapset voivat aloittaa harjoittelun Ahjon kursseilla, aikaisempaa pohjaa kamppailulajeista tai harrastuksista ei tarvitse olla.

Juniorin tullessa tutustumistunnille, on lapsen huoltajan hyvä olla mukana ensimmäisellä harjoituskerralla. Ohjaajamme kertovat myös vanhemmille lajien harjoittelusta ja siihen liittyvistä käytännöistä.

Ahjo tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla taitojaan kilpailuissa, joista löytyy tarkemmin tietoa kilpailijat-sivulta.

Varaa paikkasi Junioreiden kokeilukaudelle 29 €

Ahjon lajit

junioreille

Mistä aloitan?

Junioreiden ja lasten kurssit alkavat joka kuukausi. Kurssi aloitetaan aina yhteisellä infotilaisuudella. Löydät aloitusajankohdat lajisivuilta.

Harjoituksiin pääset mukaan kokeilujakson kautta.

Varaa paikkasi Junioreiden kokeilukaudelle 29 €

Hauskaa

ja kehittävää

Leikkejä

Kuntoilua

Koordinaatiota

Tekniikoita