Syksyn Warrior Start -kurssien aloitusajankohdat:

4.8.2024 klo 18:30

Tule mukaan uudistetulle Warrior Start – kurssillemme! Olemme muokanneet kurssia asiakaspalautteiden perusteella. Nyt seuraamme kuntotasosi kehitystä kurssin alun ja lopun lisäksi myös kurssin puolessa välissä.

Warrior Start -hyvinvointikurssi: Kahdeksan viikkoa kestävä kokonaisuus yhdistää oikean asenteen, fyysisen treenin ja Warrior Shred-ravintovalmennusmateriaalin sekä reseptit käyttöösi. Lisäksi motivoivan viikottaisen ravintohaasteen.

Kurssin aikana pääset kiinni säännölliseen treenirytmiin, opit voimaharjoittelun perusteet, tutustut TFW-kulttuuriin ja pääset heittämään paljon yläfemmoja!

Warrior Start soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville ja mukaansa tempaavista treeneistä kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta. Meillä treenataan yhdessä!

Warrior Start harjoitusajat:
Maanantai 18:00-19:00
Keskiviikko 18:00-19:00
Perjantai 18:00-19:00

TFW Kerava Warrior Start sisältää:

  • TFW Keravan innostavien valmentajien vetämät tehokkaat treenit kolme kertaa viikossa
  • Kaksi Inbody-kehonkoostumusmittausta sekä kaksi kuntotestiä
  • Warrior Shred-ravintovalmennusmateriaalin sekä reseptit käyttöösi
  • Yksityisen Warrior Start Facebook -ryhmän
  • TFW Kerava Warrior Start t-paidan

Warrior Start -hyvinvointihaasteen hinta on 349 €. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin! Meillä käy maksuvälineinä kaikki liikuntaedut.

Mahdolliset poissaolot pystyy korvaamaan normaaleilla tunneilla sovitusti.

Haluan päästä mukaan Warrior Start -hyvinvointihaasteeseen

Kokemuksia TFW-harjoittelusta: Kuuntele Samin ja Susannan tarina videolta!

TFW KERAVASTA SANOTTUA: 

”Jokainen kerta kun avaan oven salille, tuntuu kuin kotiinsa tulisi. Todella hyvä ilmapiiri, uusia ystäviä löytynyt. Ihana paikka”

”Kiitos että olette. Paras paikka – ainutlaatuinen”

”TFW Kerava pitää minut järjissäni kaiken muun härdellin keskellä! Hyvä meininki!”

”Kiitos ihan supertreeneistä! Olen koukuttunut!”

Varaa paikkasi Warrior Starttiin

Miksi aloittaisin TFW-harjoittelun?

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta, ja se on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla.

Sopiiko TFW-harjoittelu minulle?

Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia TFW- metodin avulla.

Jos haluat kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä voida paremmin niin TFW-harjoittelu on sinua varten.

Minulla on huono kunto, enkä osaa tekniikoita?

Et tarvitse minkäänlaista kuntopohjaa tai aikaisempaa kokemusta aloittaaksesi harjoittelun. Kunto kasvaa säännöllisessä harjoittelussa ja jokainen säätää harjoituksen tehon oman kuntonsa mukaan. Valmentajat käyvät jokaisella tunnilla tekniikat läpi sekä auttavat sinua tekniikaan hiomisessa turvalliseksi ja toimivaksi.

Haluan mukaan Warrior Starttiin

Mikä on Training For Warriors?

Training For Warriors (TFW) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä valmennusmetodi. Rooney on luonut metodin alun perin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta huomasi vuosien varrella metodin sopivan erinomaisesti myös tavallisille kuntoilijoille.

TFW-harjoittelussa yhdistyvät niin monipuolinen lämmittely, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu kuin henkinen- ja ravintovalmennuskin. Nämä kaikki yhdessä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Training For Warriors -ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC), parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan

Lopputuloksena on turvallinen, monipuolinen ja ennen kaikkea tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Varaa paikkasi nyt

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella 010-2121260