Ahjo Training Center tarjoaa laajan kattauksen erilaisia palveluita kamppailulajien ympärillä. Pääpaino on kamppailulajiharjoitusten tarjoamisessa harjoittelijoillemme ja kilpailijoillemme. Katso tästä lajivalikoimamme.

Järjestämme perusharjoitusten lisäksi laadukkaita kamppailulajiseminaareja, mihin olemme kutsuneet maailmanluokan tähtiä (Amin Asikainen, Remy Bonjasky, Andre Galvao, Ricardo De La Riva, jne) opettamaan innokkaita harjoittelijoita. Näihin seminaareihin ovat tervetulleita Ahjon ulkopuolisetkin harjoittelijat. Seuraa uutisointiamme uusista seminaareista. Olemme myös valmiita tarjoamaan omaa osaamista muille seuroille. Meiltä tietotaitoa ja kokemusta eri lajeista. Esimerkkiseminaari: Otteet brasilialaisessa jujutsussa – vetäjänä Tomi Jaakkola (Judon, BJJ ja nogi suomenmestari).

Kamppailulajiharjoitukset sopivat erinomaisesti muiden lajien harrastajien oheisharjoitteiksi. Harjoituksemme kehittävät monipuolisesti koordinaatiota, kehonhallintaa, keskivartalon hallintaa ja fysiikkaa kokonaisvaltaisesti, henkistä puolta unohtamatta. Olemmekin vetäneet usealle eri joukkueelle (salibandy, ringette) oheisharjoittelutreenejä.

Vedämme harjoituksia myös koulu- ja opiskelijaryhmille, jotka ovat kiinnostuneita kamppailulajeista. Kamppailu-urheilu on hauska ja monipuolinen tapa harrastaa liikuntaa. Meiltä onnistuu tutustumistunnit tai pidemmät kurssitkin.

Salilta löytyy myös hierontapalvelut, josta vastaa Kehostaja. Hieronta-ajan voit varata suoraan varausjärjestelmän kautta.

Tarjoamme liikuntapalveluita myös yrityksille. Tarvitseeko henkilöstösi uutta energiaa tai liikettä niveliin? Ovatko TyKy-päiväsi ja muut henkilöstötapahtumat tylsiä? Me järjestämme vauhtia tutustumistunnilla tai kamppailupäivällä. Kysy myös henkilöstöalennuksia…

Tiloissamme on myös mahdollista järjestää lasten tai vanhempienkin syntymäpäiviä. Voimme vetää pelit ja leikit tai vuokrata pelkkää tilaa. Voimme ottaa muutaman erän polttarisankarin kanssa tai vetää treenit koko porukalle.

Saliamme on mahdollista vuokrata päiväkäyttöön muille seuroille. Tiloissamme on hyvät pukutilat, saunat ja suihkut ja harjoittelualustana turvallinen joustotatami. Lisäksi oheisharjoittelualueelta löytyy kaikki fysiikkaharjoitteluun tarvittavat välineet.

Ota yhteyttä asiasi tiimoilta niin räätälöidään sinulle sopiva kurssi
Ahjo Training Center
info@ahjotrainingcenter.fi
040-7247285