Mitä on Training For Warriors?

Training For Warriors (TFW) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä valmennusmetodi. Rooney on luonut metodin alun perin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta huomasi vuosien varrella metodin sopivan erinomaisesti myös tavallisille kuntoilijoille.

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta, ja se on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla.

Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Training for Warriorsin kansainvälisillä sivuilta löydät lisää tietoa toiminnastamme maailmalla.


Kenelle TFW-harjoittelu sopii?

Training For Warriors- ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC) parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan.

TFW ei ole kuitenkaan vain urheilijoita varten. Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia ja voittavat itsensä TFW- metodin avulla päivittäin.

Haluatko Sinä kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä parantaa itsetuntoasi? Ota TFW- haaste vastaan ja aloita treenaaminen kanssamme TFW Keravan innostavassa ympäristössä.

Kokeile ilmaiseksi
Miten Training For Warriors Kerava syntyi?

TFW Kerava on perustettu vuonna 2018 ja sen taustalla vaikuttavat Tomi Jaakkola ja Ilari Marstio. Tomi ja Ilari ovat pitkänlinjan kamppailijoita, jotka ovat olleet vahvasti Keravan liikuntatoiminnassa mukana jo 1990-luvun alusta lähtien. Toiminnallinen voimaharjoittelu on ollut Tomille ja Ilarille luonnollinen harjoittelun osa kamppailulajien rinnalla.

Martin Rooneyn nimi tuli Tomille ja Ilarille tutuksi jo 2000-luvun alussa, kun Rooney toimi kamppailijoiden fysiikkavalmentajana. Sen jälkeen myös Rooneyn fysiikkavalmennuskirjat tulivat tutuiksi.

Training For Warriors -toimintaan tarkempi tutustuminen tuli vasta huhtikuussa vuonna 2016, kun Martin Rooney oli pitämässä Coaching for Greatness -koulutuksen. Koulutuksen jälkeen Tomi ja Ilari olivat vaikuttuneita Rooneyn valmennusfilosofiasta ja inspiraatiosta.


Tuumasta toimeen

Ahjo Training Centerin laajennuksen yhteydessä Tomi ja Ilari pohtivat sopivaa voimaharjoittelutoimintaa kamppailulajien rinnalle. Training For Warriors oli luonnollinen valinta, koska se on syntynyt kamppailulajien pohjalta ja arvomaailmat kohtaavat todella hyvin myös ATC:n kanssa.

Joulukuussa 2017 järjestettiin Training For Warriors Level 1 -koulutus Espoon Kilossa. Kouluttajina toimivat Martin Rooney sekä TFW Helsingin perustajajäsen Johannes Hattunen. TFW Keravan valmennustiimiin liittyivät Tomin ja Ilarin lisäksi Virpi Leinonen ja Aleksi Toiviainen.


TFW Keravan tavoite

Tavoitteenamme on innostaa ihmisiä liikkumaan sekä kasvattaa tietoisuutta hyvinvoinnista. Lisäksi haluamme harjoittelijoiden viihtyvän positiivisessa ja inspiroivissa treeneissä.

TFW:n monipuolinen, turvallinen ja tehokas harjoitusohjelma tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

#HALLUSSA


Training For Warriors Suomessa

Ensimmäinen TFW-sali rantautui Suomeen vuonna 2014, silloin perustettiin TFW Helsinki. Sen jälkeen saleja on tullut tasaisesti lisää ja tällä hetkellä Suomesta löytyy jo 14 TFW-salia.

TFW:n viisivuotista taivalta juhlistettiin Warriors of the Baltic Sea  -risteilyllä 25-26.5.2019. Ohjelmassa oli amazing race henkinen laivaseikkalu TFW tyyliin, gaalailta äärimmäisen kovilla yllätysesiintyjillä maustettuna, sekä tietysti rentoa yhdessäoloa TFW-perheen kanssa.


TFW Finland 5 Year Anniversary

Warriors Of The Baltic Sea! ???????????? TFW Suomen 5v -juhlaa vietettiin viikko sitten laivalla, kun kyytiin nousi 500 taistelijaa ympäri Suomea. Tsekkaa videolta tunnelmia aivan huikeasta juhlasta! #hallussa
Video by: Tomi Taskula


TFW HURRIKAANI, ENERGY CIRCUIT JA SPEED & STRENGTH

Näillä tunneilla syke nousee ja rasva palaa. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, kuntopalloja, battle­-köysiä sekä kehonpainoharjoitteita yhdistettynä ketteryys- ja juoksu­harjoitteisiin. Hurrikaani on hyvä valinta ensimmäiseksi TFW-tunniksi ja se sopii myös henkilöille, joilla hauis ei vielä pullistele tai kynnys osallistua ryhmäliikuntaan on yleensä korkea. TFW-Hurrikaani ja -Circuit ovat kehitetty erityisesti maailman parhaiden kamppailulajiurheilijoiden tarpeisiin. Myöhemmin siitä ovat hyötyneet tuhannet eri lajien huiput sekä peruskuntoilijat ympäri maailmaa.

TFW VOIMA -TUNNIT

Voimaharjoittelu on TFW­-metodin kulmakivi! Tunneilla yhdistellään monipuolisesti välineillä, sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tutuiksi tulevat niin maastavedot, kyykyt, punnerrukset kuin leuanvedotkin. Voima 1 -tunnin pääpaino on ylävartalon lihaksien voiman kehittämisssä, kun taas Voima 2 -tunnilla painotus on jalkojen ja alavartalon lihaksissa. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille ja jokainen harjoitus suoritetaan oman tason mukaisesti osaavien valmentajien ohjeistuksella.

Warrior Start

Kahdeksan viikkoa kestävä kokonaisuus yhdistää oikean asenteen, fyysisen treenin ja ruokavalion. Haaste soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville ja mukaansa tempaavista treeneistä kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta.

Tutustu tarkemmin
Järkevä treenaaminen

Suosittelemme harjoittelussa noudatettavan kaavaa 4D + 4E (4 Days a week forever). Kaava tarkoittaa kahta voimaharjoitusta ja kahta TFW Hurrikaania tai Energy Circuit -harjoitusta viikossa. Harjoittelun lisäksi riittävä lepo yhdistettynä ravitsevaan ruokavalioon mahdollistavat elimistön optimaalisen palautumisen ja toivottujen tuloksien saavuttamisen. TFW ei ole urheilulaji, vaan treenifilosofia, jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen.