Haasta itsesi

Kilpailijan polku

Ahjo Training Centerissä

Ahjo Training Centeriltä käy aktiivisesti kamppailijoita kilpailemassa niin junioreissa kuin aikuisissa brasilialaisessa jujutsussa, judossa, lukkopainissa, thainyrkkeilyssä ja vapaaottelussa. Lyhyen historian aikana ahjolaiset ovat jo saavuttaneet suomenmestaruuksia ja finnish open –mitaleja useassa eri lajissa.

Ahjo tukee nuoren urheilijan identiteetin muodostumista. Kilpaurheilu kamppailulajeissa kuuluu vahvasti toimintaamme, mutta tärkeinä arvoina ovat myös liikuntaa ja terveyttä edistävä toiminta sekä yhteisöllisyyden kehitys.

Ahjo Training Centerin jäsenyyden kautta kamppailija linkittyy osaksi kansallista ja kansainvälistä urheilujärjestelmää.

Ahjo Training Center on seuraavien lajiliittojen jäsen:
Suomen Brasilialaisen jujutsun liitto
Suomen Judoliitto
Suomen Muaythai-liitto
Suomen Nyrkkeilyliitto
Suomen Potkynyrkeillyliitto
Suomen Vapaaotteluliitto
ADCC Finland lukkopainiliitto

Ahjo Training Centerin valmentajat kouluttautuvat jatkuvasti ja valmennusta kehitetään eteenpäin. Henkilökohtaisesta valmennuksesta sovitaan aina urheilijakohtaisesti. Siinä vaiheessa harjoittelun intensiteetti ja fokus tarkentuvat, jolloin urheilemisesta tulee pitkäjänteistä ja tavoitteellista.

Junioreiden

kilpailutoiminta

Ahjo Training Centerissä junioreiden kilpailutoimintaan liittyvässä valmennuksessa painotetaan innostusta, monipuolisuutta. Paljon liikettä ja leikkiä sekä terveellisiä elämäntapoja. Päätavoitteena on luoda liikunnallinen elämäntapa.

Junioreissa aktiivinen kilpailutoiminta painottuu brasilialaiseen jujutsuun ja judoon. Myöhemmin on myös mahdollista osallistua thainyrkkeily- tai vapaaottelukisoihin. Valmentajamme kannustavat ja ohjeistavat, miten kilpailemisessa pääsee alkuun ja jos jokin asia askarruttaa niin kannattaa heti kysyä oman ryhmän valmentajalta.

Omaehtoinen liikunta on tärkeää lapselle, johon kuuluu monipuolisesti ulkona leikkimistä, kavereiden kanssa peuhaamista tai muuta vapaamuotoista toimintaa.

Siihen lisäksi soveltuu hyvin ohjattu harjoittelu ja kilpailu eri lajien parissa. Näiden asioiden toteutuessa lapselle syntyy mainiot edellytykset kasvaa hyväksi urheilijaksi ja nauttia liikkumisesta.

Kilpailutoimintaan on helppo tutustua myös välillä omalla salilla pidettävissä salikilpailuissa.

Aikuisten

kilpailutoiminta

Junioritoiminnan jälkeen kamppailu-urheilussa on mahdollista edetä systemaattisesti kohti kovempia kilpailuja. Siinä vaiheessa harjoittelun laatuvaatimukset nousevat, kilpailutoiminta kasvaa ja matkustaminen lisääntyy.

Ahjo Training Centeristä löytyy aktiivisia kilpailijoita sekä kuntoilijoita, jotka haluavat käydä kokeilemassa taitojaan kilpailuissa.

Kilpailutoiminnan aloittaessa on tärkeää, että riittävät perusasiat ovat kunnossa, jotta kilpailutapahtumaan voi osallistua turvallisesti.

Ahjo Training Center tarjoaa toimintaympäristön, jonka avulla on mahdollista kehittää ja saavuttaa oma potentiaalinsa kamppailu-urheilussa.

Hyvällä kamppailijalla on monia mahdollisuuksia erilaisiin tukipalveluihin sekä osallistumiseen seuratoiminnan rinnalla myös muiden toimijoiden toimintoihin. Kuten lajiliitot, aluejärjestö, koulu- tai oppilaitos, sekä muut tukipalvelut (leirit, opistot ja yritykset).

Intensiivinen harjoittelu, kilpailu- ja leirimatkat sekä monien muiden urheiluun liittyvien asioiden hoitaminen usein vaikeuttaa täysipainoisen valmentautumisen ja opiskelun tai työssä käymisen yhteensovittamisen. Tukea näihin haasteisiin löytyy mm. Urheiluakatemioista ja valmennuskeskuksista.

Hyviä treenejä ja tsemppiä tuleviin kilpailuihin!

Hauskaa

ja kehittävää

Hapenottokyky
Lihaskunto
Koordinaatio
Hyvinvointi