Judon suomen korkeimman vyöarvon 8:n danin omaavan Jorma Kivinen veti judoseminaarin Ahjo Training Centerillä 25.2.2016. Harjoituksen tekniikkaosiossa käytiin läpi yoko tomoe nage ja harae goshi.

Jorma Kivinen on Suomen kokeneimpia judokoita ja hänellä on judon harjoittelusta yli 50 vuoden kokemus

Harjotukseen osallistui judokoita myös muilta saleilta. Treeneissä oli mukava fiilis, kun Kivinen välillä kertoi judotarinoita ympäri maailmaa.

Katso kuvagalleria harjoituksesta:

Judon suomen korkeimman vyöarvon 8:n danin omaavan Jorma Kivinen veti judoseminaarin Ahjo Training Centerillä. Harjoituksissa käytiin läpi yoko tomoe nage ja harae goshi. Huippu meininki hyvällä porukalla!

Julkaissut Ahjo Training Center 24. helmikuuta 2016

Jorma aloitti judon Suomen Judoliiton kursseilla vuonna 1962. Opettajana oli Suomen ensimmäinen mustanvyön judoka Väinö Haukka.

Jorma on opiskellut judoa Saksassa, Ranskassa ja Japanissa yli kaksi vuotta mm. Kodokan Judon Institutissa, Meijin- ja Tokain Yliopistossa sekä Keisarillisen Poliisien Judo Opistossa. Jorma on päivittänyt tietoja useissa kansallisissa ja kansainvälisissä valmentajaseminaareissa.

Kilpailu-uran aikana Jorma otteli lähes neljäsataa ottelua, joista hän on hävinnyt noin kymmenkunta ottelua. Useita Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuksia.

Jorma toimi Suomen Judoliiton päävalmentajana vuosina 1972-1988. Päävalmentajakauden aikana Suomi saavutti yli 20 arvokisamitalia, mm. Juha Salonen voitti MM-pronssia vuonna 1981.