Sunnuntaina 12.10.2014 oteltiin Kerava-shiai judokilpailu Sompion koululla Voimailuseura Bodonoksen järjestämänä. Ottelemassa oli 135 judokaa ympäri Suomea. Ahjo Training Centeriä kilpailussa edusti Ville Jäske avoimessa painoluokassa.

Jäske pääsi ensimmäisen kierroksen huililla. Toisella kierroksella vastaan piti tulla Helsingin Chikaran Safar Rahmani, mutta loukkaantumisen takia hän ei päässyt ottelemaan, joten Jäske eteni semifinaaliin.

Semifinaalissa Jäske kohtasi Espoon Judo-Kanin Tuomas Ronkaisen. Täysiaikaisessa ottelussa Jäske voitti viiden pisteen arvoisella heitolla. Finaalissa vastaan asettui Helsingin Chikaran Miika Hirvonen. Parin minuutin ottelun jälkeen Hirvonen taisteli hyvän otteen itsellensä ja voitti Jäsken ipponin arvoisella jalkaheitolla. Näin Jäskelle hopeaa miesten avoimessa sarjassa.