Sunnuntaina 12.10.2014 pidettiin GB Gym BJJ Tournament 16 Helsingissä. GB Gymin järjestämään brasilialaisen jujutsun kilpailuun osallistui 119 ottelijaa.

Ahjo Training Centeriltä kilpailuun osallistui Mika ”Eetu” Benson valkovöisten sarjaan -100,5kg ja valkovöisten avoimeen painoluokkaan. Benson osoitti rautaista taisteluhenkeä osallistumalla kilpailuun kahden kuukauden peruskurssiharjoittelun päätteeksi.

-100,5 kg painoluokassa Benson kärsi avausottelussa tappion BJJ Centerin Anthony Burtonille.

Avoimessa painoluokassa Benson eteni seuraavalle kierrokselle, kun Finnfighters Gymin Anton Silvfer ei tullut matolle. Toisella kierroksella tuli tappio ottelun viimehetkillä GB Gymin Tatu Piispaselle.

Samanlaisia artikkeleita
info@ahjotrainingcenter.fi
010-2121260
Palopellonkatu 7, 04200 Kerava