Ahjo Training Centerillä järjestettiin ATC:n ensimmäinen harjoitteluleiri lauantaina 27.9. Kyseessä oli thai- ja potkunyrkkeilyn yhteisleiri. Leirin vetäjinä toimivat ATC:n thainyrkkeilyvalmentaja Edla Niemi (Thainyrkkeily: 2 x EM1, MM3) ja Järvenpään Kehäkarhujen Petri Surakka (Potkunyrkkeily: 3xSM1, 2xPM2, 2xBaltic Open1).

Pystyotteluleiri keräsi kolmisenkymmentä harjoittelijaa ympäri pääkaupunkiseutua. Ensimmäisessä harjoituksessa keskityttiin thainyrkkeilytekniikoihin ja erityisesti potkuihin Edlan ohjauksessa. Lounastauolle leiriläiset pääsivät helposti salin yläkerrassa sijaitsevaan Maku & Pala -ravintolaan. Iltapäivän harjoituksessa opeteltiin lyöntitekniikoita potkunyrkkeilijä Petrin valmennuksessa. Koko leirin iso teema oli väistäminen ja vastatekniikat.

Leirille osallistuneet harjoittelijat olivat erittäin mielissään yhteisharjoituksista ja hyvästä valmennuksesta. Yhteistyössä toteutettuja leirejä toivottiin lisää.

Leirin tunnelmia videolla:

[youtube]http://youtu.be/WHQcgD3QT6I[/youtube]