Ahjo Training Centerin kesän kamppailuleirit 7–12-vuotiaille

Ahjo Training Centerin kesän kamppailuleirit 7–12-vuotiaille

Leiri 1: ma 7.6. – pe 11.6. klo 9–15
Leiri 2: ma 14.6. – pe 18.6. klo 9–15

Hinta: 199 €

Hinta sisältää lounasruokailun päivittäin

Ahjo Training Centerin kamppailuleireillä harjoitellaan monipuolisesti eri kamppailulajeja (brasilialainen jujutsu, judo, thainyrkkeily, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily ja vapaaottelu) ja niihin liittyvää oheisharjoittelua, kuten kehonhallintaa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta.

Harjoituksista vastaavat kokeneet opettajat ja päivän aikana harjoittelun lisäksi leikitään, pelataan erilaisia pelejä ja ulkoillaan. Kamppailulajeja voi harjoitella Ahjon leireillä turvallisesti, ja tekeminen on monipuolista ja mielekästä kannustavassa ilmapiirissä.

Leireille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin kamppailijat.

Opettajat huomioivat jokaisen leiriläisen lähtötason ja tarvittaessa vaikeuttavat tai helpottavat harjoituksia.

Leiriläisten käytössä ovat Ahjo Training Centerin huikeat1500 m² tilat.

BJJ, JUDO, THAINYRKKEILY, PAINI, POTKUNYRKKEILY
TAITOJA
KEHONHALLINTAA
VOIMAA
LIIKKUVUUTTA
HAUSKAA

Varaa paikkaisi kesäleirille

Monipuolista liikuntaa

Ahjo kesäleireillä lapsella on tarjolla useita liikkumisen muotoja. Kamppailuleirien sisällöt koostuvat monipuolisesta liikunnasta, peleistä ja leikeistä. Ohjelmassa on erilaisia lajiaktiviteettejä, ulkoilua ja iloista ryhmätoimintaa.

Ahjon kesäleireillä yhdistyvät harjoittelu, yhdessä tekeminen ja hauskanpito. Ohjaajina toimivat koulutetut valmentajat.

Kenelle leiri on tarkoitettu?

Ahjon kesäleirit on suunnattu 7-12 v nuorille, ketkä ovat kiinnostuneet kamppailulajeista. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista ei tarvitse. Ohjelma on suunniteltu kokeneemmille juniorikamppailijoille sekä täysin uusille harjoittelijoille. Eli rohkeasti vain mukaan hauskalle leirille.

Miksi Ahjon kesäleirille?

Ahjo Training Centerin tavoitteena on luoda harrastajille hyvää fiilistä arkeen, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Haluamme tarjota Sinulle turvallisen ja innostavan ympäristön jossa oppia kamppailulajien saloja, kehittää teknisiä taitoja sekä vahvistaa kuntoa yhdessä Ahjo-tiimin kanssa, joten olit sitten kokenut liikkuja tai vasta-alkaja niin tervetuloa rohkeasti mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!

Ahjon harjoittelutilat hakevat vertaistaan ja treenien jälkeen sinulla on käytössäsi suihku- ja saunatilat.

Lähes kaikki lajit löytyvät meiltä niin aikuisille kuin lapsillekin suunnattuna.

Täältä mukaan Ahjon kesäleirille
Varaa paikkaisi kesäleirille