Brasilialaisen jujutsun SM-kilpailut alkoivat lauantaina värivöisten sarjoilla. Jyväskylän monitoimihallissa pidettyihin kisoihin osallistui 436 ottelijaa. Ahjolaisista kisaurakan aloittivat Leo Laaksonen, Aleksi Toiviainen, Matias Niva ja Tomi Kasper.

Laaksonen vastasi päivän parhaasta suorituksesta voittamalla suomenmestaruuden sinivöisten sarjassa +100.5 kg. Avauskierroksella Laaksonen eteni walkoverilla eteenpäin. Semifinaalissa Laaksonen voitti käsilukolla MMA Team 300:n Aku Salmisen. Finaalissa Laaksonen kuristi Finnfighter Gymin Mikko Pourun.

Toiviainen, Niva ja Kasper eivät tällä kertaa yltäneet otteluvoittoihin.

Sunnuntaina kilpailut jatkuivat valkovöisten sarjoilla Jyväskylän monitoimitalolla. Ahjolta ottelemassa olivat Anna-Kaisa Riitijoki ja Patrick Pirskanen.

Riitijoki taisteli SM-pronssia valkovöisten sarjassa +69 kg. Avauskierroksella Riitijoki voitti Turun Jujutsuseuran Emilia Mäkelän kuristuksella. Semifinaalissa tuli tappio GB Gymin Mira Hautamäelle. Pirskanen ei yltänyt otteluvoittoihin tällä kertaa.

Avoimissa sarjoissa Aleksi Toiviainen ylsi yhteen otteluvoittoon. Lisäksi avoimessa ottelivat Tomi Kasper ja Matias Niva. #rautaisin