Tule, näe ja koe täysin uudistuneen Ahjo Training Centerin huikeat tilat ja mahtava lajivalikoima toukokuun ensimmäisellä viikolla!

Ovet avautuvat kaikille uusille ja vanhoille treenaajille keskiviikkona 2.5 ja menoa ja meininkiä riittää aina sunnuntaille asti, joten olet tervetullut mestoille vaikka joka päivä!

Katso tapahtuma Facebookissa!

Uudistuksen myötä Ahjo Training Centerin katon alle saapuu kaksi aivan uutta harjoittelumuotoa: Maailmalla supersuosittu voimaharjoittelu-muoto Training For Warriors Kerava sekä
palautumiseen, kehonhuoltoon ja rentoutumiseen keskittyvä Ahjo Recovery Studio.

KOKEILE ILMAISEKSI

Avajaisviikolla sinulla on loistava mahdollisuus tulla kokeilemaan näiden kolmen osa-alueen lajeja ja harjoituksia ilmaiseksi, nimittäin järjestämme viikon täydeltä demotunteja, jotka sopivat ihan kaiken tasoisille liikkujille. Et siis tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi, joten rohkeasti mukaan!

AVAJAISTARJOUKSIA & PALKINTOJA

Pitkin viikkoa luvassa hulppeita avajaistarjouksia, jotka kannattaa napata talteen. Lisäksi kaikkien FB-tapahtumaan osallistuneiden kesken arvomme mahtavia palkintoja avajaisviikon jokaisena päivänä. Palkinnot luovutetaan paikan päällä, joten tule mestoille ja ota kaveritkin messiin!
Ahjo Training Center https://ahjotrainingcenter.fi/
ATC tarjoaa monipuolisen kattauksen suosittuja kamppailulajeja:
Brasilialainen Ju jutsu, Judo, Kuntonyrkkeily, Lukkopaini, Potkunyrkkeily, Thainyrkkeily sekä Vapaaottelu

TFW Kerava http://tfwkerava.fi/
Kaipaatko motoivaa ja inspiroivaa harjoittelua parhaassa seurassa? TFW ei ole vain urheilulaji, vaan treenifilosofia jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen.

Ahjo Recovery Studio http://ahjorecoverystudio.fi/
Hengitä. Huolla. Palaudu. Kehity.
Tervetuloa nauttimaan omasta ajasta sekä huoltamaan kehoa ja mieltä ARS stressivapaassa ympäristössä.

Tsekkaa tarkemmat infot nettisivuilta ja otathan myös somet haltuun niin kuulet infot ja läpät aina ensimmäisten joukossa!

Tervetuloa tulevaisuuteen kaikki uudet ja vanhat Ahjo-ihmiset!