Ahjolaisia palkittiin Keravan Urheilugaalassa perjantaina 9.12.2016

Liikuntapalvelun hopeisen ansiomerkin sai Ilari Marstio. Tällä hetkellä Marstio valmentaa junioreita ja aikuisia brasilialaisessa jujutsussa neljä kertaa viikossa. Marstiolla on takanaan yli 20-vuoden aktiivinen toiminta kamppailulajien parissa toimihenkilönä, valmentajana, tuomarina ja kilpailijana. Marstio voitti viime vuoden joulukuussa suomenmestaruuden lukkopainissa. (ADCC seniorit -87,9kg).

Liikuntapalvelun pronssiset ansiomerkit saivat Teemu Manninen ja Hector Chuaqui.
Teemu Manninen on toiminut yli 10 vuotta aktiivisesti kamppailulajien parissa toimihenkilönä, ohjaajana ja kilpailijana. Nykyisin Manninen valmentaa muksunujuryhmää, joka on lasten ja vanhempien yhteisryhmä. Lisäksi Manninen ohjaa judoharjoituksia. Manninen kilpailee edelleen aktiivisesti judossa sekä lukkopainissa. Viimeisin iso saavutus Manniselta on lukkopainin amatöörien Espoo Openin raskaan sarjan voitto.

Hector Chuaqui on toiminut yli 10 vuotta aktiivisesti Keravan kamppailulajien toiminnassa mukana toimihenkilönä, ohjaajana ja kilpailijana. Tällä hetkellä Chuaqui valmentaa juniorijudokoita ja kiertää aktiivisesti junnujen kanssa kilpailuissa. 49-vuotias Chuaqui yllätti myös kilpailemalla judon ne-waza kisoissa, jossa hän voitti SM-pronssia viime keväänä.

Nuoren urheilijan stipendin saivat Olli Koho ja Aleksi Toiviainen.
Kohon vuoden parhaat saavutukset olivat Lukkopainin SM 2. (ADCC Amatöörit -100kg) ja Lukkopainin Finnish Open 3. (Nogi valkovöiset +95,5kg). Toiviaisen vuoden paras saavutus oli Brasilialaisen jujutsun Finnish Open 1. (Valkovöiset -94,3kg).