Suomen suurimmat BJJ-kilpailut oteltiin 16.-17.4 viikonloppuna Pasilan Urheiluhallilla. Ahjo Training Centeriltä kisoihin osallistui ennätyssuuri joukkue 14 kamppailijan voimin.

Kirkkaimpina suorituksina Aleksi Toiviainen nappasi mestaruuden valkovöisten -94.3 kg sarjasta, ja Juha Häröllä oli kotiintuomisiksi hopeaa valkovöisten -88.3 kg sarjasta.

Toiviainen voitti ensimmäisessä ottelussaan Polar Jiu Jitsu Teamin Samu Mahkosen kuristuksella. Semifinaalissa Toiviainen voitti GB Gymin Juho Laajalahden kuristuksella. Finaalissa Toiviainen voitti pistein 9-4 SGB Estonian Taavi Liiasin.

Härö kukisti ensimmäisellä kierroksella MMA Vantaan Tuomas Heikkosen pisteillä. Toisella kierroksella Härö voitti Gracie Barra Helsingin Timi Wellanderin. Semifinaalissa Härö voitti Porin kamppailu-urheilukeskuksen Iiro Koiviston pisteillä. Finaalissa Härö taipui IKSU:n Oskar Svelsille pisteillä.

Muut Ahjon kamppailijat taistelivat tiukkoja otteluja, mutta eivät yltäneet mitaleille: Miska Liukkonen, Mikko Koskinen, Jani Klemetti, Joni Miikki, Sami Evilä, Otto Untamo, Heikki Hesso, Olli Koho, Sami Torola, Olli Multanen, Tiia Tiainen ja Iiris Nyman.