Pronssia Ahjo Training Centerin Tomi Jaakkolalle lukkopainin Finnish Openissa.

Suomen Brasilialaisen Jujutsun liitto järjesti No-Gi(lukkopaini) Finnish Openit Helsingin urheilutalolla lauantaina 20.9.2014. Kilpailuihin osallistui ennätykselliset 230 ottelijaa. Ahjo Training Centeriä kilpailussa edustivat Max Sairanen (white belts 67,5kg) ja Tomi Jaakkola (blue belts +97,5kg.)

Ensimmäisellä kierroksella Jaakkola voitti kuristuksella Jesse Nordströmin BJJ Centeristä. Semifinaaliottelussa Jaakkola kohtasi Barreto Jiujitsu Lahden Mikko Veijosen. Jaakkola johti ottelua yhdellä edulla, mutta hävisi Veijosen triangeli-kuristukseen, kun ottelua oli jäljellä 1min 39sek. Näin Jaakkolalle pronssia sarjassa +97,5kg.

Max Sairanen taipui avausottelussa venäläisen Strela Teamin Lari Stepanovin käsittelyssä matsin viimeisellä minuutilla, eikä päässyt näin etenemään kaaviossa.

Artikkelikuvassa +97,5kg mitalistit: 1. Markus Vilkka – Tampereen Jujutsukoulu, 2. Mikko Veijonen – Barreto Jiujitsu Lahti, 3. Tomi Jaakkola – Ahjo Training Center, 3. Matias Anttila Finnfighters Gym.

Ahjo Training Centerin kilpailijat ja huoltojoukot Finnish Openissa (Vas. Jari, Martti, Max, Tomi ja Ilari)
nogi_fo_ahjo