Teemu Manninen on aloittanut judon vuonna 1995. Nykyinen vyöarvo on 1. kyu eli ruskea vyö. Teemu on harrastanut judoa useissa eri seuroissa Suomessa.

Koulutuksia:

– Valmentaja- ja ohjaajakoulutus taso 1. (50h).

– Judon perusteet

– Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa

– Judokilpailun toimitsijakoulutus

– Fyysisen harjoittelun perusteet

– Liikuntaleikkikoulu ohjaaja

– Nassikkapaini ohjaaja

– Lisäksi Teemu koulutettu hieroja, joka antaa lisää näkemystä ymmärtää ihminen fyysisenä toimivana kokonaisuutena.

Teemun motto: Nöyrän tekemisen kautta eteenpäin. Ympäröivä todellisuus asettaa meille hyvin vähän rajoitteita, rajoitteet tulevat kuvaan lähinnä peiliin katsoessa.

Teemu on toiminut seuratyössä aktiivisena harjoittelijana, kilpaillut pääsääntöisesti kansallisella tasolla, toiminut juniorien- ja aikuisten harjoitusten vetäjänä sekä toimitsijana kilpailuissa ja leireillä. Teemu on käynyt hakemassa lisää judo-osaamista alueleireiltä.

Parhaimmat kilpailusaavutukset:

Osallistunut kaksi kertaa judon SM-kisoihin sekä kerran CSIT world games-kisaan, Judo Finnish Openiin ja Judo Baltic Sea Openiin. Kansallisesti osallistunut useisiin kisoihin joista saavutuksina voittoja, palkintokoroke sijoja sekä kokemusta. Lukkopainissa Espoo Openin voitto raskaassa sarjassa, ADCC amatöörit.

Judossa Teemulle tärkeintä on omalla tasolla suoritettava kilpailuun tähtäävä harjoittelu.

Muuta:

Teemu on judon ohella harjoittanut koko ajan monipuolisesti erilaista kunto-urheilua. Ajatuksena on olla monipuolisesti hyvässä fyysisessä kunnossa ja kehittää haasteellisia osa-alueita. Siksi Teemulle on tuttua erilainen voima- ja aerobinenharjoittelu lihashuoltoa unohtamatta. Lisäksi Teemu on harrastanut perusteiden tasolla lukkopainia, vapaaottelua ja sen eri osa-alueita kuten nyrkkeilyä.