Ahjo Training Center X Tempaus-Areena yhteinen kesäleiri!

Kesän monipuolisin leiri on täällä! Järjestämme kahden Keravalaisen liikuttajan voimin lasten kesäleirin, jossa yhdistyy kamppailu ja painonnosto.

Leirien ajankohdat:
Leiri 1: ma 5.6. – pe 9.6. klo 9–16
Leiri 2: ma 12.6. – pe 16.6. klo 9–16

Hinta: 249 € / leiri, sisältää lounasruokailun

Tempaus-Areenan ja Ahjo Training Centerin yhteisellä kesäleirillä harjoitellaan monipuolisesti sekä painonnostoa että kamppailulajeja, lisäksi harjoittelussa huomioidaan lajien oheisharjoittelu. Painonnosto ja kamppailulajit tukevat toisiaan ja sopivat erinomaisesti toinen toistensa oheisharjoitteluksi.

Harjoitukset suunnittelee ja ohjaa kokeneet valmentajat ja harjoittelun lisäksi päivissä on leikkejä, pelailua, ulkoilua ja tietenkin naurua! Tällä leirillä pääset tutustumaan lajeihin monipuolisesti tai hiomaan taitoja tuttujen lajien parissa. Jokaisella on varmasti mahdollisuus oppia uutta tällä leirillä.

Varaa paikkasi leirille ma 5.6. – pe 9.6.Varaa paikkasi leirille ma 12.6. – pe 16.6.

Mitä?
Painonnostoa ja kamppailulajeja yhdistävä kesäleiri, joka tarjoaa monipuolista liikuntaa.

Missä?
Keravan Tempaus-Areenalla ja Ahjo Training Centerillä

Kenelle?
Leiri on suunnattu 7–12-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet leirin lajeista. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ohjelma on suunniteltu jo lajeja taitaville ja täysin uusille harjoittelijoille. Kokeneet valmentajat pitävät huolen, että jokainen saa tasollensa sopivia harjoitteita.

Miksi?
Painonnosto ja useat kamppailulajit tarjoavat mukavan mahdollisuuden harjoitella monipuolisesti ja lajit myös tukevat toisiansa. Harjoittelun vaihtelevuus tuo päiviin mielenkiintoa ja jokainen saa oppia uusia taitoja turvallisesti!