Ilmainen Kamppailukurssi alle 18-vuotiaille

Ahjo Training Center tarjoaa ilmaista kamppailulajiharjoittelua alle 18-vuotiaille siihen asti, kunnes liikuntapaikat saavat olla jälleen normaalisti auki. ????
Liikunta on vähentynyt merkittävästi koronan aikana ja samalla pahoinvointi kasvanut. Liikunta-alan toimijoille ei ole jätetty hirveästi vaihtoehtoja toiminnan pyörittämisen suhteen. Tämä on pieni asia, mitä voimme tehdä Ahjolla asian eteen, mutta monesta pienestä asiasta alkaa syntyä isompia kokonaisuuksia.
Alle 18-vuotiaiden (14-18v) kamppailutreenit alkavat heti ensi viikon maanantaina 24.1.2022. Ilmoittaudu nyt mukaan!
Harjoitusajat:
MA klo 18:00 – 19:00
TO klo 17:00 – 18:00
Harjoituksissa opetellaan pysty- ja mattopainitekniikoita: mm. liikkumista, lyöntejä, potkuja, sidontoja sekä alasvientejä. Ammattitaitoisten valmentajiemme ohjauksessa harjoitteleminen on turvallista. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kamppailulajeista.
Kurssin valmentajana toimii kamppailulajien monitaituri Tomi Jaakkola!
Varaa paikkasi ja ota kaveritkin mukaan!
Tervetuloa!
p.s. Voit hypätä milloin vaan mukaan, muista ilmoittautua.