Junnu MMA eli vapaaottelu alkaa Ahjo Training Centerillä lokakuussa. MMA eli mixed martial arts on nimensäkin mukaan kamppailulajien sekoitus. Lajista käytetään myös Suomessa nimeä vapaaottelu.

Junnu MMA tarjoaa lapsille mielenkiintoinen kamppailuharrastuksen, jota voi harrastaa kaikki. Junnu MMA on monipuolista, niin fyysisesti kuin asenteellisestikin. Lisäksi laji on todella tehokasta itsepuolustusta.

Treenit sisältää kokonaisvaltaista ja monipuolista liikkumista, luovaa kehon käyttöä, mielekästä tekemistä sekä henkisesti kasvattavaa kamppailuharjoittelua. Kurinalaiseen harjoitteluun kuuluu toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen, joka kehittää nuorten kärsivällisyyttä sekä keskittymiskykyä.

Juniori MMA -ryhmä on tarkoitettu 12-15 vuotiaille nuorille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 17-18.

Harjoituksissa opetellaan pysty- ja mattopainitekniikoita: mm. liikkumista, lyöntejä, potkuja, sidontoja sekä alasvientejä. Ammattitaitoisten valmentajiemme ohjauksessa harjoitteleminen on turvallista.

Harjoittelumaksu on 44 € / kk.

Ilmoittaudu mukaan