Haemme Ahjon tiimiin vahvistusta!

Nyt Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi Ahjo Training Centerin rautaista tiimiä, sillä etsimme 3 huipputyyppiä Ahjo Training Centerille: asiakaspalvelijaa respaan, siivoojaa sekä kuvaajaa. Työ on osa-aikaista.

Ahjo Training Center on Keravan keskustassa sijaitseva kamppailu- ja liikuntakeskus, joka
tarjoaa laajan skaalan eri lajeja ja harjoittelumuotoja. Saman katon alta löytyy lisäksi vauhdikas TFW Kerava. Suhtaudumme intohimolla liikuntaan ja hyvinvointiin, ja treeniyhteisömme tunnetaan rennosta ja avoimesta tunnelmasta sekä rautaisesta tekemisestä.

ASIAKASPALVELIJA

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, tuotemyynti, jäsenyyksien hallinta ja avustavat viestinnän tehtävät, ylläpitää siisteyttä sekä tuoda hyvää fiilistä iloisella olemuksellasi.

Odotamme sinulta:
Kiinnostusta liikuntaan ja hyvinvointiin
Intohimoa asiakaspalveluun ja myyntiin
Oma-aloitteisuutta
Tahtoa kehittyä sekä kantaa vastuuta
Tiimityöhenkeä

SIIVOOJA

Haemme reipasta siivoojaa, jolle työn hyvä laatu ja vastuullisuus ovat tärkeitä. Työ on huolehtimista Ahjo Training Centerin tilojen siisteydestä. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta perehdytämme hyvin tehtävään. Työ on osa-aikaista ja vuoroista sovitaan erikseen.

KUVAAJA

Ahjo etsii tiimiinsä valokuvaajaa / videokuvaajaa, joka yhteistyössä meidän kanssa tuottaisi Ahjo Training Centerin ja TFW Keravan harjoituksista materiaalia sekä tarpeen mukaan muista salin tapahtumista. Kuvia ja videoita käytetään somessa sekä nettisivuilla.

Kuvaajan ei tarvitse olla ammattilainen, mutta hyvä kameran ja kuvanmuokkausohjelmien peruskäyttötaidot sekä ripaus visuaalista luovuutta ja näkemystä on eduksi! Etsimme kuvaajaa, jolla on ideoita kuvauksiin ja pystyy toteuttamaan niitä myös osin itsenäisesti.

Oletko sinä etsimämme kuvaaja? Tässä olisi loistava mahdollisuus kartoittaa portfoliota vauhdikkailla ja sporttisilla kuvilla tai muuten vaan päästä toteuttamaan itseään valokuvaamisen parissa Ahjon mukavassa tiimissä ja rennossa ympäristössä.

Ahjolla on oma järjestelmäkamera, joka on myös tarvittaessa käytössäsi. Jos kiinnostuit, laita viestiä niin kerromme mielellämme lisää.

TARJOAMME

Meillä on ilo tarjota Sinulle työpaikka innostavassa ja hauskassa ympäristössä,
vastuullisia tehtäviä parhaassa seurassa, rautaisen Ahjo-tiimimme tuki sekä mahdollisuus
päästä toteuttamaan tehtäviä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan sekä samalla mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi. Luonnollisesti etuihisi kuuluu harjoittelumahdollisuus Ahjo Training Centerin ja TFW Keravan kaikille tunneille.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen info@ahjotrainingcenter.fi otsikolla ”Ahjo Training Center asiakaspalvelija / siivooja / kuvaaja: oma nimesi”. Hakuaika päättyy perjantaina 18.9.2020.

*Jos tunnet jonkun, jolle työ sopisi, niin vinkkaa tehtävästä ihmeessä eteenpäin!

#rautaisin #rekry