Hangossa oteltiin 16.7 Crest – Professional Fighting Tournamentin karsintaottelu.

Tomi Jaakkolan ja Ville Heikkosen submission only säännöillä käyty karsinta Crestin lukkopainiturnaukseen päättyi ennen aikojaan, kun Heikkonen sai tiukan heelhook-jalkalukon.

Crest – Professional Fighting Tournamentin karsintaottelu

Ville Heikkonen vs Tomi Jaakkola

Hangossa järjestetään lauantaina 16.7 kesän suurin BJJ SUMMER FIGHT 2016 -tapahtuma. Lisämausteen Hangon hiekkarannalle tuo EBI-säännöillä käytävä karsintaottelu Sports Academy No.1 Espoon Ville Heikkosen ja Ahjo Training Centerin Tomi Jaakkolan välillä.

Ville Heikkonen on tuttu niin BJJ:sta, lukkopainista kuin vapaaottelusta. Ville on tunnettu räjähtävistä lopetuksista, hyvänä esimerkkinä kevään Finnish Openit, jossa Viron kärkimies Mardo Männimägi sai maistaa jalkalukkoa.

Keravan Tomi Jaakkola on pitkän linjan kamppailija. Mittavan judo-uran jälkeen, Jaakkola menestynyt mattolajien puolella. Tuoreimpina meriitteinä judon Newaza suomenmestaruus ja NoGi suomenmestaruus tältä keväältä.

Kumpi selviää voittajaksi ja lunastaa paikan syksyn huipputurnaukseen?