Ahjo Training Center järjestää kolme kesäleiriä lapsille. Katso tarkemmat kuvaukset leireistä ja ilmoittaudu pian. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu lomakkeen kautta leirille.

Kamppailijan kesäleiri 6. – 7.6. klo 9 – 14 (35 e/ hlö, sisältää lounaan)

Suunnattu 8-12- vuotiaille, joilla on aiempaa kamppailukokemusta. Lapsella voi olla lajitaustaa mistä tahansa kamppailulajista, esimerkiksi judosta, bjj:stä, thainyrkkeilystä, taekwondosta tai vaikka taidosta. Leirillä kehitetään jo olemassaolevia kamppailutaitoja hauskojen harjoitteiden avulla, opitaan näyttäviä ukemeita ja lajitekniikoita eri lajeista. Ovet on auki klo 8 – 15.

Varusteet: Sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, pyyhe ja vesipullo.

Kamppailukoulu 13. – 17.6. klo 9 – 14 (170e / hlö, sisältää lounaan)

Suunnattu 8-12- vuotiaille! Lapsella ei tarvitse olla minkäänlaista lajitaustaa kamppailulajeista. Leirillä harjoitellaan hauskalla ja motivoivalla tavalla eri kamppailulajeista tuttuja tekniikoita: potkuja, lyöntejä, painitekniikoita, heittoja ja ukemeita. Liikumme myös ulkona sään salliessa. Leirillä hankitaan uusia kavereita, ja pidetään hauskaa monipuolisen liikunnan parissa. Ovet on auki klo 8 – 15.

Varusteet: Sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, pyyhe ja vesipullo.

Kamppailukoulu 20. – 23.6. klo 9 – 14 (140e / hlö, sisältää lounaan)

Suunnattu 8-12- vuotiaille! Lapsella ei tarvitse olla minkäänlaista lajitaustaa kamppailulajeista. Leirillä harjoitellaan hauskalla ja motivoivalla tavalla eri kamppailulajeista tuttuja tekniikoita: potkuja, lyöntejä, painitekniikoita, heittoja ja ukemeita. Liikumme myös ulkona sään salliessa. Leirillä hankitaan uusia kavereita, ja pidetään hauskaa monipuolisen liikunnan parissa. Ovet on auki klo 8 – 15.

Varusteet: Sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, pyyhe ja vesipullo.

Kesäleirien ohjaajana toimii Edla Niemi:

Kamppailukoulut ohjaa III-tason valmentaja Edla Niemi, joka on harjoitellut kamppailulajeja aktiivisesti vuodesta 2000. Hän on toiminut lasten liikunnan parissa vuodesta 2009, ja useissa lasten ja nuorten liikunnan kehittämisen luottamustehtävissä mm. Suomen Aikidoliitossa. Edlalla on 1.danin musta vyö aikidossa, useita kansainvälisiä arvokisamitaleja thainyrkkeilystä ja hän opiskelee tällä hetkellä vapaaottelun ammattivalmentatutkintoa.