Aikuisten pikkujoulut pidetään lauantaina 12.12. ja junnujen pikkujoulut pidetään 19.-20.12.

Aikuisten pikkujoulut kaikkien lajien harrastajille lauantaina 12.12. klo 18.00 aloitetaan pikku jumpalla. Jumpan jälkeen ATC tarjoaa pikku purtavaa ja glögit, omat urheilujuomat mukaan. Muista ilmoittautua, jotta osataan varata tarjoilua sopiva määrä! Loppuilta nyyttärimeiningillä, eli voi tuoda leipomuksia ja muuta tarjottavaa.

Muista ilmoittautua: http://goo.gl/forms/3i5o1V34Ju

Junnujen pikkujoulut

Kaikkien lajien (BJJ, judo, thainyrkkeily) juniorit viettävät yhteiset pikkujoulut 19.-20.12.

Pikkujoulut alkavat yhteisellä jumpalla klo 18.00, jonka jälkeen vuorossa on vapaata illan viettoa leffan ja pelien merkeissä. Mukaan siis liikuntavarusteet. Lapsille tulee varata illaksi eväät ja naposteltavia. Yö vietetään tatamilla. Yöpymisvarusteiksi iltapeseytymisvarusteet, makuupussi tai peitto, tyyny ja mukaan voi ottaa myös makuualustan. Sunnuntai-aamuna pidetään vielä yhteinen aamujumppa klo 09-10. Aamiainen järjestyy Ahjon puolesta.
Muistathan ilmoittautua oheisesta linkistä: http://goo.gl/forms/hqa7aPmFvc
Salilla on 5 aikuista valvomassa.