Brasilialaisen jujutsun SM-kilpailut Tikkurilassa 28.-29.11.2015

Tapahtumaan osallistui 462 ottelijaa, joka on kautta aikojen suurin suomalainen BJJ-tapahtuma. Ahjo Training Centeriä kilpailussa edustivat Aleksi Rönkkö, Juha Härö ja Markus Malinen.

Päivän parhaasta suorituksesta vastasi Malinen, voittamalla hopeaa valkovöisten painoluokassa -88,3 kg. Avausottelussa Malinen kukisti käsilukolla Porin Kamppailu-urheilukeskuksen Saku Peltovirran. Toisella kierroksella Malinen voitti pisteillä Vantaan Kamppailukeskuksen Tero Koistisen. Kolmannella kierroksella Malinen kukisti kuristuksella BJJ Centerin Anthony Burtonin. Semifinaalissa Malinen voitti Helsingin Itsepuolustuskoulun Matti Kivisalon käsilukolla. Vasta finaalissa Malinen taipui Polar Jiu Jitsu Teamin Riku Janssonille käsilukolla.

Aleksi Rönkkö voitti ensimmäisessä ottelussa kuristuksella Polar Jiu Jitsu Teamin Joonas Huuskosen. Toisella kierroksella Rönkkö voitti käsilukolla Polar Jiu Jitsu Teamin Mikko Nybergin. Kolmannella kierroksella Rönkkö kaivoi käsilukon, jolla voitti Heraclesin Mikko Vehmaksen. Semifinaalissa tuli niukka tappio tuomarin päätöksellä MMA Vantaan Joonas Posalle. Näin Rönkölle SM-pronssia.

Juha Härö karsiutui ensimmäisen kierroksen täyden ajan kestäneessä ottelussa valkovöisten painoluokassa -88,3 kg.

Lue juttu Keski-Uusimaa lehdestä

Markuksen tyylinäyte. #bjj #jiujitsu #rautaisin #kerava #tikkurila #ahjotrainingcenter #bjjsm2015

Video, jonka Ahjo Training Center (@ahjotrainingcenter) julkaisi