Ahjo Training Center menestyi lukkopainin SM-kilpailuissa

Helsingissä oteltiin ADCC-liiton järjestämät lukkopainin SM-kilpailut ja amatöörien Helsinki Open -kilpailu. Keravalaisen uuden kamppailusalin Ahjo Training Centerin harjoittelijat menestyivät kilpailuissa. Tomi Jaakkola sai SM-hopeaa sarjassa +99 kg.

Jaakkola sai ensimmäiseltä kierrokselta luovutusvoiton. Toisella kierroksella Jaakkolaa vastassa oli Miika Hirvonen Helsinkiläisestä Rebel Teamista. Ottelu oli tiukka, mutta kääntyi Jaakkolan nimiin tuomariäänestyksessä. Finaalissa Jaakkolaa vastassa oli lukkopainin maailmanmestari Pekka Soikkeli Turun Finnfighters Gymiltä. Soikkeli sai voiton tiukan neljän minuutin taistelun jälkeen jalkalukolla.

Max Sairanen otteli Helsinki Openissa kultaa sarjassa -70 kg. Sairanen pääsi suoraan toiselle kierrokselle, eikä ensimmäinen vastustaja saapunut paikalle, joten Sairasen ensimmäinen ottelu oli suoraan finaali. Vastassa oli Jussi Sirenius järjestävästä seurasta BJJ-Centeristä. Sirenius taipui lopulta täydessä ajassa pisteillä.

Ottelemassa oli myös Ahjo Training Centerillä harjoitteleva Krista Latvala, joka otteli naisten -60 kg sarjassa hopeaa. Ensimmäisessä ottelussa Latvala taisteli voiton jatkoajalla Tampereen MMA Team300:n Anna Jylhästä. Finaalissa vastassa oli Espoon Takadon Milla Hirvonen, joka vei ottelun käsilukolla.

Ahjo Training Centerin valmennus ja huoltotehtävissä mukana olivat Ilari Marstio, Olli Luotonen, Martti Jaakkola ja Jari Saarikoski.

mitalistit soikkeli_jaakkola