Delcio Pereiralla on yli 20-vuoden kokemus kamppailulajeista.

Delciolla on neljännen asteen musta vyö brasilialaisessa jujutsussa, jonka on myöntänyt Ricardo De La Riva Goded, Rio de Janeiro – Brasilia.

Delciolla on musta vyö myös potkunyrkkeilyssä, jonka on myöntänyt potkunyrkkeilyn(WAKO) entinen raskaansarjan maailmanmestari Paulo Zorello.

Delcio suoritti BJJ:n mustan vyön vuonna 2001. Vyön myönsi legendaarinen Mestari Carlson Gracie, Copacabana- Brasilia. Myöhemmin Carlson Gracien tiimi jakaantui ja Carlson siirtyi Chicagoon. Sen jälkeen Delcio jatkoi BJJ:n harjoittelua Ricardo De La Rivan (Yksi Carlson Gracien parhaista oppilaista) opetuksessa.

Vuodesta 2010 lähtien Delcio on asunut Suomessa ja opettanut kamppailulajeja harrastajille ja ammattilaisottelijoille. Delcio haluaa jakaa BJJ:n tietotaitoa ja erityisesti harjoittelukulttuuria – kuinka elää todellista ”BJJ-lifestylea”.

Parhaita saavutuksia

– State Kickboxing champion Full Contact 1994

– Carlson Gracie BJJ Cup 1998

– Rolls Gracie Cup(state Championship) 1998

– Alfa-Barra BJJ Cup 1999 Champion

– State Kickboxing champion Full Contact 1994

– São Paulo State champion 2008 FC 2008

– Brasil Cup Kickboxing 2009

2015 Madrid BJJ Open Champion

Nykyään Delcio on keskittynyt opettamiseen, mutta hän kilpailee vielä Euroopassa Masters -sarjassa(Yli 35.v) Lisäksi Delcio on mukana auttamassa Ricardo De La Rivan seminaareissa ympäri Eurooppaa.

Delcion motto on: ”Sometimes you win, sometimes you learn.”