Seuraava TFW-peruskurssi alkaa maanantaina 20.11.2023 klo 18:00!

TFW Keravan peruskurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden astua kohti terveempää ja vahvempaa elämää. Me uskomme, että kokonaisvaltainen hyvinvointi vaatii monipuolista harjoittelua, asiantuntevaa ohjausta ja sitoutumista.

Varaa paikkasi

Miksi Valita TFW Kerava?
Innostavat valmentajat: Valmentajamme ovat sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. He opettavat sinulle oikeat tekniikat ja varmistavat, että harjoituksesi ovat tehokkaita ja turvallisia.

Monipuolinen harjoittelu: TFW Keravalla sinulla on mahdollisuus harjoitella monipuolisesti. Opit suorittamaan tärkeitä voimaharjoittelun perusliikkeitä, kuten takakyykky, etukyykky, maastaveto, leuanveto, penkkipunnerrus ja pystypunnerrus. Lisäksi voit harjoitella oman kehon painolla, käsipainoilla, kahvakuulilla ja muilla tehokkailla välineillä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi: Pyrimme kehittämään voimaa, kestävyyttä ja monipuolisia taitoja, jotka parantavat arkeasi ja terveyttäsi.

Rajoitetusti paikkoja: Haluamme taata, että jokainen valmennettavamme saa tarvitsemaansa huomiota ja ohjausta. Siksi paikkoja peruskurssille on rajoitetusti, jotta voimme tarjota laadukasta valmennusta jokaiselle.

TFW Keravan peruskurssi sisältää:
Kolme harjoitusta viikossa neljän viikon ajan.

Harjoitusajat:
• Maanantai klo 18 – 19 Perusteet-Hurrikaani
• Keskiviikko klo 18 – 19 Voima-/ tekniikkaharjoitus
• Perjantai klo 18 – 19 Perusteet-Hurrikaani

Valitsemalla TFW Keravan peruskurssin otat ensimmäisen askeleen kohti terveempää ja vahvempaa tulevaisuutta.

Seuraava peruskurssi alkaa maanantaina 20.11.2023 klo 18:00!

Kurssin kesto 4 viikkoa, hinta nyt vain 149€ (ovh 199€)

Haluan päästä mukaan TFW-perusteet kurssille

Kokemuksia TFW-harjoittelusta: Kuuntele Samin tarina videolta ja katso esimerkki penkkipunnerruksen tekniikkaharjoittelusta.

TFW KERAVASTA SANOTTUA: 

”Mulle tämä kurssi oli tietynlainen käännekohta elämässä. Kurssilla kannustetaan ja annetaan ymmärtää, että pystyn vaikka mihin jos vaan itse haluan. Valmentajat ovat ihania, kannustavia ja huomaa että he ovat koko sydämellä tässä mukana”

”Kurssi oli erittäin innostava, antoisa ja laadukas. Upeasti käytiin liikkeet läpi ja opastettiin välineitä käyttämään.”

”Kurssin kokonaisuus erittäin hyvä. Voin suositella!”

”Ihanat valmentajat, tosi hyvä ilmapiiri. Fiksusti lisätty haastetta pitkin matkaa. Oon niin iloinen, että löysin lajin ja tän mahtavan porukan. Kiitos kuluneista viikoista!”

Varaa paikkasi TFW-perusteisiin

Miksi aloittaisin TFW-harjoittelun?

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta, ja se on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla.

Sopiiko TFW-harjoittelu minulle?

Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia TFW- metodin avulla.

Jos haluat kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä voida paremmin niin TFW-harjoittelu on sinua varten.

Minulla on huono kunto, enkä osaa tekniikoita?

Et tarvitse minkäänlaista kuntopohjaa tai aikaisempaa kokemusta aloittaaksesi harjoittelun. Kunto kasvaa säännöllisessä harjoittelussa ja jokainen säätää harjoituksen tehon oman kuntonsa mukaan. Valmentajat käyvät jokaisella tunnilla tekniikat läpi sekä auttavat sinua tekniikaan hiomisessa turvalliseksi ja toimivaksi.

Haluan mukaan TFW-perusteisiin

Mikä on Training For Warriors?

Training For Warriors (TFW) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä valmennusmetodi. Rooney on luonut metodin alun perin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta huomasi vuosien varrella metodin sopivan erinomaisesti myös tavallisille kuntoilijoille.

TFW-harjoittelussa yhdistyvät niin monipuolinen lämmittely, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu kuin henkinen- ja ravintovalmennuskin. Nämä kaikki yhdessä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Training For Warriors -ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC), parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan

Lopputuloksena on turvallinen, monipuolinen ja ennen kaikkea tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Varaa paikkasi nyt

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella 010-2121260