Ahjo Training Centerin kilpailut jatkuivat judon Junnu Cup IV:n merkeissä sunnuntaina. Kilpailuissa oli huikeat 200 osallistujaa. Ahjon kamppailijat keräsivät kisoista yhden kultamitalin, yhden hopeamitalin ja yhden pronssimitalin.

Kilpailut aloitettiin yhteisellä alkulämmittelyllä ja brasilialaisen jujutsun näytöksellä. Mukaansa tempaavan esityksen pitivät kolmannen asteen musta vyö Delcio Pereira, Risto Jokela ja Jari Yrjänheikki. Ottelut käytiin kolmella tatamilla, ja päivän aikana nähtiin korkeita heittoja ja koettiin suuria tunteita.

Kiitokset vauhdikkaasta kisapäivästä ottelijoille, huoltojoukoille, tuomareille ja toimitsijoille!

Kaikki kisan tulokset: judoshiai.judoliitto.fi

Kisaviikonloppu takana. Teimme historiaa pitämällä Keravan ensimmäiset brasilialaisen jujutsun kilpailut lauantaina. Sunnuntai jatkui judon Junnu Cupin merkeissä, niitäkään emme olleet aikaisemmin järjestäneet. Viikonlopun aikana kisatatamilla kävi yli 300 kamppailijaa ottelemassa. Saimme paljon positiivista palautetta kisoista, mutta aina jää tietysti kehitettäviä asioita. Jatkamme kilpailuiden järjestämistä myös tulevaisuudessa. Kiitos kaikille kisoihin osallistujille, toivottavasti saitte hyviä matseja ja viihdyitte kisoissa. Ilman meidän mahtavaa talkooporukkaa tämä ei olisi ollut mahdollista. Oli mukavaa tehdä duunia intensiivinen viikonloppu, kun oli yhteinen tekemisen meininki ja kaikki hoiti hommansa sata lasissa. Kiitos! #rautaisin #kerava #ahjotrainingcenter #bjj #jiujitsu #judo #junnucup #competition #ahjoopen #grappling #fighter

Kuva, jonka Ahjo Training Center (@ahjotrainingcenter) julkaisi