Tervetuloa mukaan judon suomen korkeimman vyöarvon 8:n danin omaavan Jorma Kivisen oppiin keskiviikkona 24.2.2016 klo 19.00 – 20.30 Ahjo Training Centerille.

Harjoituksen tekniikkaosiossa käydään läpi yoko tomoe nage ja harae goshi.

Harjoitus on avoin kaikille ja se soveltuu myös bjj-kamppailijoille.
Harjoituksen hinta muiden seurojen jäsenille: 10 €.

Ilmoittaudu Facebook tapahtumassa tai sähköpostilla info@ahjotrainingcenter.fi

Jorma Kivinen on Suomen kokeneimpia judokoita ja hänellä on Suomen korkein vyöarvo 8. dan. Hänellä on judon harjoittelusta yli 50 vuoden kokemus

Jorma aloitti judon Suomen Judoliiton kursseilla vuonna 1962. Opettajana oli Suomen ensimmäinen mustanvyön judoka Väinö Haukka.

Jorma on opiskellut judoa Saksassa, Ranskassa ja Japanissa yli kaksi vuotta mm. Kodokan Judon Institutissa, Meijin- ja Tokain Yliopistossa sekä Keisarillisen Poliisien Judo Opistossa. Jorma on päivittänyt tietoja useissa kansallisissa ja kansainvälisissä valmentajaseminaareissa.

Kilpailu-uran aikana Jorma otteli lähes neljäsataa ottelua, joista hän on hävinnyt noin kymmenkunta ottelua. Useita Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuksia.

Jorma toimi Suomen Judoliiton päävalmentajana vuosina 1972-1988. Päävalmentajakauden aikana Suomi saavutti yli 20 arvokisamitalia, mm. Juha Salonen voitti MM-pronssia vuonna 1981.