Ahjolaiset olivat rautaisessa iskussa itsenäisyyspäivän kunniaksi. Ilari Marstio otteli suomenmestariksi ADCC:n SM-kisoissa ja Teemu Manninen voitti Espoo Openin raskaansarjan mestaruuden!

Ilari Marstio vastasi päivän parhaasta suorituksesta voittamalla suomenmestaruuden senioreiden sarjassa -87,9 kg. Ensimmäisessä ottelussa Marstio voitti triangeli-kuristuksella Fight for Funin Tuomo Karjalaisen. Semifinaalissa Marstio kukisti Sisu Gymin Janne Toivasen alasviennistä saaduilla pisteillä. Finaalissa Marstio voitti Barreto Helsingin Kasimir Kalivan kuristuksella reilun minuutin ottelun jälkeen.

Max Sairanen otteli sarjassa -76,9 kg ja karsiutui avausottelussa RNC Sport Clubin Toni Toivaselle.

Päivän toisesta kultamitalista vastasi Teemu Manninen voittamalla amatöörien Espoo Openin raskaan sarjan finaalissa BJJ Centerin Ari Lappalaisen käsilukolla.

Matias Niva otteli myös Espoo Openissa painoluokassa -70 kg. Avausottelussa Niva voitti hienosti MMA Karkkilan Toni Mällisen. Toisella kierroksella tuli tappio Polar Jiu Jitsu Teamin Jouni Holapalle.