Ahjon juniorivalmentaja Milja Westerberg osallistui Kamppailija Ei kiusaa -seminaariin sunnuntaina 4.10.2015 Valo-talolla.

Seminaarissa pureuduttiin kiusaamiseen ilmiönä, sen ennaltaehkäisyyn ja kiusaamistilanteisiin puuttumiseen. Puhujina oli ainutlaatuinen kattaus asiantuntijoita MLL:sta, Vertaissovittelu Versosta, Folkhälsanista ja Nuorisotutkimusseurasta Kamppailija ei kiusaa –kampanjan toimijoiden lisäksi.

Ahjo Training Center on vahvasti mukana Kamppailija Ei kiusaa -kampanjassa. Ryhmien valmentajat suunnittelevat ja toteuttavat erityisesti junioriryhmille asioita, jotka parantavat yhteishenkeä ja vähentävät kiusaamista.

Ahjon juniorivalmentaja Milja Westerberg osallistui Kamppailija Ei kiusaa -seminaariin sunnuntaina Valo-talolla. Seminaarissa pureuduttiin kiusaamiseen ilmiönä, sen ennaltaehkäisyyn ja kiusaamistilanteisiin puuttumiseen. Puhujina oli ainutlaatuinen kattaus asiantuntijoita MLL:sta, Vertaissovittelu Versosta, Folkhälsanista ja Nuorisotutkimusseurasta Kamppailija ei kiusaa –kampanjan toimijoiden lisäksi. Ahjo Training Center on vahvasti mukana Kamppailija Ei kiusaa -kampanjassa. Ryhmien valmentajat suunnittelevat ja toteuttavat erityisesti junioriryhmille asioita, jotka parantavat yhteishenkeä ja vähentävät kiusaamista. #kamppailijaeikiusaa #keijokamppailija #rautaisin #kerava #ahjotrainingcenter #mannerheiminlastensuojeluliitto #vertaissovittelu #verso #folkhälsan #bjj #judo #mma #thaiboxing #boxing

Kuva, jonka Ahjo Training Center (@ahjotrainingcenter) julkaisi