Ahjolaiset ahkerina viikonlopun lukkopainikisoissa.

10.5.2015 ADCC:n lukkopainikilpailut, Espoo. Sunnuntaina parhaasta suorituksesta vastasi Otta Untamo taistelemalla hopeaa amatöörien painoluokassa -91 kg. Tatu Taakala ylsi yhteen otteluvoittoon painoluokassa -83 kg.

9.5.2015 Tampella Open No-Gi vol.1, Tampere. ATC:tä kisoissa edustivat Olli Multanen värivöisten sarjassa -79,5 kg ja Eetu Benson valkovöisten sarjassa -91,5 kg. Kummatkin ottelijat karsiutuivat ensimmäisellä kierroksella.

#adcc #lukkopaini Otolle hopeaa #91kg #nogi #grappling #rautaisin #ahjotrainingcenter #kerava #submissionwrestling

Kuva, jonka Ahjo Training Center (@ahjotrainingcenter) julkaisi

Eetu ja Olli #tampere en kisoissa! #lukkopaini #adcc #nogi #grappling #submissionwrestling #rautaisin #ahjotrainingcenter #kerava

Kuva, jonka Ahjo Training Center (@ahjotrainingcenter) julkaisi