Ville Jäske aloitti kamppailulajien harrastamisen 9-vuotiaana judolla, jossa hän sain mustan vyön vuonna 2006. Judo kasvoi isoksi osaksi elämää Villen aloitettua kilpailemaan lajissa 14-vuotiaana. Kilpailu-uraa jatkui 25-vuotiaaksi asti, josta taskuun jäivät tärkeimpinä saavutuksina Pohjoismaiden mestaruuskisojen 2. sija vuodelta 2005 ja 3. sija vuodelta 2008. Tutuksi tulivat myös kansainväliset kilpailut ja leirit eri puolilla Suomea ja Eurooppaa.

Villen motto: Oppiminen ja kehittyminen kamppailijana jatkuu, mutta opitut asiat tulee myös siirtää eteenpäin.

Aktiivisen kilpailuajan jälkeen, Ville koki tarvetta kehittää itseäni monipuolisemmaksi myös muissa kamppailulajeissa. Kuvaan astuivat vapaaottelu, lukkopaini ja brasilian jiu-jitsu, jotka olivat tulleet aikaisemmin tutuksi kilpailuajan oheisharjoittelusta.

Urheilu on ohjannut myös Villen työelämää. Ville valmistui liikunnanohjaajaksi (AMK) vuonna 2008, jonka jälkeen hän aloitti työt ensin Personal Trainerina ja tämän jälkeen Personal Training esimies- ja koulutustehtävissä. Työnkuva on tätä myöten laajentunut edelleen myös ryhmäliikunnan- ja kuntokeskustoiminnan koordinointiin.