Olen aikoinaan aloittanut nyrkkeilyllä, siitä kokeillut thainyrkkeily ja sen jälkeen lukkopainia. Siitä siirryinkin vapaotteluun, kun sai käyttää näitä kaikkia. En ikinä loistanut pallo tai mailapeleissä, joten kamppailulajit oli se juttu.

Muutama BJJ-treenikin takana. Kun kerran aloitin, olin koukussa. Kyse ei ollut pelkästään tekniikoista tai treenistä, kyse oli myös siitä porukasta kenen kanssa treenasi. Se oli ja on edelleen hauskaa.

Kilpailusaavutuksia:
– Viron mestaruuskisat 2018 1,
– Avoimien EM kisojen 3 2018
– MM-kisat 16 parhaan joukkoon 2018
– SM 2, 2022 ja SM 3, 2023.

Lisäksi muutama muukin matsi. Nämä vapaottelun saralta. Yhdet nogi Finnish openit takan. Silloin omassa painoluokassa ja avoimessa sarjassa 8 joukkoon
sinivöisissä.

2023 aloittanut Ahjolla valmennuksen vapaottelun osalta ja muutama pystytreeninkin vetänyt. Sitä ennen silloin tällöin Jyväskylässä vetänyt tunteja.

Motto: Turha murehtia asioita joita ei ole vielä tapahtunut, on myös motto elämässä.

Haluan kehittää itseäni, jotta pystyn kehittyy valmentajana. Kamppailulajeista ei ikinä tiedä kaikkea, joten opittavaa riittää. Ainakin VOK koulutukset kiinnostaa ja seminaarit on aina opettavaisia.

Terveiset uusille harjoittelijoille: Rohkeasti mukaan vaan kokeilemaan, pahinta mitä voi tapahtua on huomata tykkäävän tästä ja jäädä koukkuun. Oli se sitten painia, jujutsu, vapaottelua tai muuta. Näin kävi itselleni.