Ahjo Training Center on toistaiseksi suljettu.

THL:n uusimman tiedotustilaisuuden perusteella olemme tehneet päätöksen, että Ahjo Training Center on toistaiseksi suljettu.

Seuraamme tilannetta päivittäin ja infoamme lisää. Toivotaan, että tilanne rauhoittuisi mahdollisimman pian ja pääsisimme jatkamaan harjoituksia.

Nyt on tärkeää huolehtia omasta energiasta ja vastustuskykyä. Terveellisillä elämäntavoilla voit vaikuttaa parhaiten: pyri syömään hyvin, nukkumaan riittävästi ja liikkumaan.

Informoimme asiasta aktiivisesti ja samalla toivomme kaikilta harjoittelijoilta malttia, ymmärrystä ja yhteistyöhenkeä.

— TILANNEKATSAUS 16.3.2020 —
Tilannekatsaus Ahjo Training Centeristä ja harjoituksista. Suljimme perjantaina 13.3.2020 Ahjon sekä TFW Keravan ovet THL:n suositusten mukaisesti.

Tilanne on tällä hetkellä hyvin poikkeuksellinen. Salin sulkeminen on todella tiukka paikka myös taloudellisesti, emmekä tiedä vielä kuinka kauan tilanne jatkuu. Tulemme tekemään kaikki mahdolliset toimenpiteet, jotta saamme pidettyä salin pystyssä ja avattua heti kun mahdollista.

Harjoitusmaksut

Salin Facebook-ryhmässä osa harjoittelijoista onkin jo ilmoittanut, että aikovat pitää harjoittelumaksut aktiivisena sulusta huolimatta. Tämä harjoittelijoidemme positiivinen ele voi nousta ratkaisevaksi tekijäksi toiminnan jatkon kannalta, jos ei valtion puolelta tule mullistavia kehitystoimia asiaan.

Toivoisimme ihmisten pitävän jäsenyytensä saleilla aktiivisena, siltäkin ajalta kun sali on kiinni. Voi käydä niin, että nyt jää kaksi viikkoa tai kaksi kuukautta harjoitukset väliin, olemme asiasta erittäin pahoillamme. Asia mikä harmittaisi vieläkin enemmän olisi se, että treenaaminen Ahjolla loppuisi kokonaan.

Ymmärrämme kuitenkin, että tässä on haasteita ihan kaikilla ja osa haluaa tehdä muutoksia jäsenyyksiinsä.

Viestintäkanavat

Liity Ahjo Training Centerin Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/295244867336579/
Ryhmässä pidämme Live-treenejä ja jaamme harjoitusvinkkejä sekä muuta motivoivaa materiaalia sulun aikana.

Ota myös muut Ahjon kanavat seurantaan niin pysyt ajan tasalla:
Ahjon Facebook sivu: https://www.facebook.com/ahjotrainingcenter/
Ahjon Instagram: https://www.instagram.com/ahjotrainingcenter/

Toivomme harjoittelijoilta ymmärtämystä ja kärsivällisyyttä, yhdessä selviämme tästä. Seuraamme tilannetta päivittäin ja infoamme heti kun tulee muutoksia.

Paljon tsemppiä kaikille!