Viime viikonloppu oli Ahjon Superviikonloppu, sillä ahjolaisia oli kamppailemassa neljässä eri kilpailussa!

Leo Laaksonen voitti kultaa GB Gym BJJ Tournament 19 -tapahtumassa Helsingissä sarjassa sinivöiset +100,5 kg.

Kids Primates with Hipko BJJ-turnaukseen osallistui vahva tiimi Ahjon junnuja. Veeti Vähätiitto ja Julius Wirlander taistelivat hopeaa. Lisäksi pronssia kamppaili Sebastian Bastman.

Vaasassa oteltiin potkunyrkkeilykilpailu W3R Fight 2. Ahjon Jaakko Haanpää osallistui ensimmäiseen potkunyrkkeilykilpailuunsa, jossa hän kohtasi Oulun Kickboxing Teamin Arttu Parikan. Täyden ajan kestänyt tiukka ottelu tuomittiin Parikalle tuomariäänin 3-0.

Loimaalla kamppailtiin vapaaottelutapahtuma Loimaa Fight Night. Otteluillassa nähtiin myös lukkopainin Super Fightteja, johon Ahjon Tomi Jaakkola kutsuttiin ottelemaan parin päivän varoitusajalla. Jaakkola kohtasi Loimaan Juha Leinon. Leino voitti ottelun 9 minuutin kamppailun jälkeen jalkalukolla.
#rautaisin #ahjosuperviikonloppu