Tuomas Peltokangas avasi hienosti Ahjon kisakauden Kougensai Shiai –judokilpailussa 9.1. Hyvinkäällä. Peltokangas otteli päivän aikana yhteensä seitsemän ottelua ja nappasi lopulta pronssia omasta sekä avoimesta painoluokasta.

Peltokangas otteli veteraanien sarjassa -90 kg. Sarja oteltiin poolina, jolloin kaikki viisi kilpailijat ottelivat toisiaan vastaa.
Ensimmäisillä kierroksilla Peltokangas hävisi 0-10 mustavöisille Helsingin Chikaran Jarmo Hukkaselle ja Hyvinkään Judoseuran Markku Henttoselle.
Peltokangas voitti Hyvinkään Judoseuran Kari Toivosen kahdella waza-arin arvoisella heittosuorituksella. Viimeisessä ottelussa Peltokangas voitti Tyrvään Juron Matti Pajamäen käsilukolla ja varmisti samalla itselleen pronssia.

Peltokangas osallistui lisäksi miesten avoimeen painoluokkaan. Ensimmäisessä ottelussa tuli tappio Finndain Juuso Terävälle. Toisessa ottelussa Peltokangas voitti kuristuksella Keravan Bodonoksen Manne Nevakon. Sarjan viimeisen ottelun Peltokangas hävisi vastaheitolla Keravan Bodonoksen Atte Kolehmaiselle. Näin Peltokangas sijoittui kolmanneksi avoimessa painoluokassa.

Hyvinkään kisoissa oli ottelemassa yhteensä 203 judokaa.