Kuntoa & hyvinvointia

Ahjo Training Center

Kunto kasvaa

Ahjo Training Center tekee kunnon kohottamisesta hauskaa! Kaikki Ahjon lajit sopivat tavalliselle kuntoilijalle. Kamppailulajit sisältävät kehoa monipuolisesti rasittavia harjoitteita, ja harjoitteluympäristö on turvallinen.

Onnistumisen tunteita saa kokea tunneillamme, kun motivoivat valmentajamme siivittävät taitosi huippuun. Kamppailulajit vahvistavat samanaikaisesti hapenottokykyä ja lihaksistoa.

Kuntolajit soveltuvat kunnon kohottamisesta kiinnostuneille sohvaperunoille, joita ei lenkkeily kiinnosta, mutta myös sporttihirmuille, jotka haluavat treenata kovaa hyvällä fiiliksellä. Saliltamme löytyy myös oheisharjoittelualue, jossa voi omatoimisesti tai valmentajan avustuksella käydä tekemässä fysiikkaharjoitteita.

Kamppailulajeilla on pitkä historia ja niistä on johdettu paljon tekniikoita nykypäivän trendikkäisiin toiminnallisiin harjoitusmuotoihin. Tule ja koe alkuperäinen!

Valitse

Sopiva laji

Kuntonyrkkeily

Lyönnit ja pariharjoittelu

Kuntonyrkkeily on liikuntamuoto, jossa tehdään erilaisia nyrkkeilytekniikoita parin hanskoihin, varjonyrkkeillen tai välineisiin lyöden. Harjoittelun tavoitteena on kunnon kohottaminen, erilaisten nyrkkeilytekniikoiden oppiminen ja motoriikan kehittäminen ilman kilpailullisia päämääriä.

Harjoitukset sisältävät myös lihaskuntoharjoitteita ja erilaisia kehonhallintaliikkeitä, jotka kehittävät tasapainoa ja koordinaatiota.

Kuntonyrkkeily lajina verryttää erityisesti niskan- ja hartianseutua, joten se sopii erityisesti toimisto- ja päätetyötä tekeville.

Kuntonyrkkeilyn suosio perustuu monipuolisuuteen ja tehokkuuteen. Kuntonyrkkeily kuormittaa kehon lihas- ja hermojärjestelmää sekä sydäntä ja verenkiertoelimistöä hyvin monipuolisesti.

Harjoitusten ohjaajina toimivat Toni ja Niina. Lue tarkempi lajikuvaus kuntonyrkkeilystä.

Tervetuloa mukaan kuntonyrkkeilyyn. Kuntonyrkkeily tarjoaa vauhdikasta ja hauskaa liikuntaa vaihtelevien nyrkkeilytekniikoiden parissa.

Ilmoittaudu kuntonyrkkeilyyn

Kuntojudo

Heittoja ja ukemeja

Judo on vanha japanilainen kamppailulaji, jonka tekniikoihin kuuluvat erilaiset heitot, sidonnat / hallintaotteet, kuristukset, käsilukot ja kataharjoittelu.

Kuntojudossa kohotetaan ja ylläpidetään fyysistä kuntoa sekä opetellaan judon tekniikoita niin pystyssä kuin matossa.

Kuntojudossa käy judokoita hyvinkin erilaisilla taustoilla. Toiset ovat juuri alkeiskurssin käyneitä nuoria aikuisia, toiset vanhoja mestareita, jotka ylläpitävät kuntoaan ja taitojaan rennomman harjoittelun avulla. Moni aloittaa judon tai palaa nuoruuden harrastuksensa pariin samalla kun lapset aloittavat judon harrastamisen.

Kuntojudoharjoitukset koostuvat monipuolisista lämmittely- ja jumppaosuuksista, perustekniikan kehittämisestä sekä osioista, joissa tekniikoille haetaan oikeaa ajoitusta ja liikettä.

Harjoitusten ohjaajina toimivat Ville, Tomi, Hector, Ilkka, ja Jussi. Lue tarkempi lajikuvaus judosta.

Tervetuloa mukaan kehittämään kestävyyttä, voimaa, nopeutta, notkeutta sekä tasapainoa ja ketteryyttä kuntojudoon!

Ilmoittaudu kuntojudoon

Kuntothai

Potkut ja lyönnit

Muay thai eli thainyrkkeily on pystykamppailulaji, missä käytetään lyöntejä, potkuja, kyynärpäälyöntejä ja polvipotkuja.

Kuntothai-tunnilla keskitytään kunnon kohottamiseen ja perehdytään lajin perustekniikoihin. Tekniikoita harjoitellaan turvallisesti parin kanssa potkutyynyihin ja pistehanskoihin.

Monipuolisuutensa vuoksi thainyrkkeily sopii loistavasti kuntoilijoille. Harjoituksissa jokainen löytää haastetta oman kuntonsa ja tavoitteidensa mukaan.

Kunto thainyrkkeilyn parissa nousee lähes huomaamatta, ja nopeasti harrastajat huomaavatkin pystyvänsä harjoittelemaan huomattavasti kovempaa. Kuntothaissa kasvaa liikkuvuus, nopeus, vahvuus ja kestävävyys sopivassa suhteessa.

Harjoitusten ohjaajina toimivat Alvi ja Satu. Lue tarkempi lajikuvaus thainyrkkeilystä.

Tervetuloa mukaan kuntothaihin ja opi samalla liikkumaan, potkimaan ja lyömään kuin oikea thainyrkkeilijä!

Ilmoittaudu kuntothaihin

Brasilialainen jujutsu

Mattokamppailu

Brasilialainen jujutsu eli BJJ soveltuu kuntoilulajiksi mainiosti. BJJ:ssä pyritään hallitsemaan vastustajaa matossa erilaisilla hallintaotteilla sekä lukko- ja kuristustekniikoilla.

BJJ-harjoituksissa tehdään paljon erilaisia liikkumisharjoitteita ja kehonhallintaliikkeitä. Uusien tekniikoiden oppiminen on palkitsevaa ja hauskaa.

Opittuja tekniikoita pääsee kokeilemaan harjoituspaineissa kavereita vastaan.

Tehokkaassa ja mukaansatempaavassa mattokamppailulajissa kunto kasvaa kohisten.

Harjoitusten ohjaajina toimivat IlariSanttu ja Toni. Lue tarkempi lajikuvaus brasilialaisesta jujutsusta.

Tervetuloa mukaan brasilialaiseen jujutsuun, jossa oikea-aikaisten ja nopeiden ratkaisujen tekeminen oikeassa tilanteessa vaativat mielen ja kehon saumatonta yhteistyötä.

Ilmoittaudu brasilialaiseen jujutsuun

Vapaaottelu

MMA

MMA:ssa (Mixed Martial Arts) eli vapaaottelussa yhdistetään kamppailun kaikki osa-alueet: pystyottelu, paini ja mattokamppailu. Vapaaottelu soveltuu myös kuntoilijoille, jotka ovat valmiit laittamaan itsensä likoon.

Vapaaottelun peruskurssilla tutustutaan kaikkiin sen osa-alueisiin. Kurssilla opitaan peruslyönnit ja -potkut, pystypainia ja alasvientejä, matto-ottelua, lukkoja ja kuristuksia. Haastavat, mutta hauskat harjoitukset ovat monesti kovatempoisia ja niissä on hikitakuu. Alkulämmittelyissä tehdään paljon kehonhallintaliikkeitä ja liikkumisharjoitteita, jotka kehittävät tasapainoa ja koordinaatiota.

Vapaaottelun pariharjoitteissa pääsee haastamaan oman kuntonsa, voimansa ja aivonystyränsä.

Harjoitusten ohjaajina toimivat Tomi ja Tomi K. Lue tarkempi lajikuvaus vapaaottelusta.

Tervetuloa mukaan vapaaotteluun, jossa vaaditaan äärimmäisiä fyysisiä ominaisuuksia, kuten kestävyyttä, voimaa ja henkistä kapasiteettia. Tule haastamaan itsesi kamppailulajien kuninkuuslajissa!

Ilmoittaudu vapaaotteluun

Oheisharjoittelualue

Voima & kestävyys

Oheisharjoittelualueelta löytyy kahvakuulia, painoja, painonnostolava, telineet, joissa on roikkumistankoja, painonnostotankopaikkoja (penkki, kyykky, landmine) ja paljon muuta.

Oheisharjoittelualueella saa tehtyä monipuolisen jumpan tai vakavemmankin painonnostotreenin.

Osaavat valmentajamme neuvovat mielellään, jos sinua askarruttaa jokin liike tai et tiedä, minkälaista harjoitetta voisit tehdä.

Oheisharjoittelun avulla kehitetään lajitaitoharjoittelun ohella kamppailijan monipuolisia liikunnallisia taitoja ja perusominaisuuksia kuten tasapaino, koordinaatio, ketteryys, nopeus, kestävyys, voima ja liikkuvuus.

Oheisharjoittelualueella on myös mahdollista tehdä palauttavia ja huoltavia harjoituksia, joiden avulla pyritään ehkäisemään loukkaantumisia ja liiallista kuormittumista.

Oheisharjoittelualueen käyttö kuuluu kaikille Ahjo Training Centerin jäsenille.

Kuntolajien

harjoitusajat

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
20.00
Kuntonyrkkeily
20.00
21.00
Kuntonyrkkeily
20.00
21.00

Maanantai

Torstai

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
12.00
Judo
Kuntojudo
12.00
13.00
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
18.00
Judo
Kuntojudo
18.00
19.00

Keskiviikko

 • Judo Kuntojudo
  18.00 - 19.00

Lauantai

 • Judo Kuntojudo
  12.00 - 13.00
Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
15.00
Thainyrkkeily
Kuntothai
15.00
16.00
16.00
17.00
18.00
19.00
Thainyrkkeily
Kuntothai
19.00
20.00

Keskiviikko

Lauantai

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
19.00
BJJ
Jatkoryhmä
19.00
20.00
BJJ
Perusteet
19.00
20.00
BJJ
Jatkorymä
19.00
20.00
20.00
BJJ
Perusteet
20.00
21.00

Maanantai

 • BJJ Jatkoryhmä
  19.00 - 20.00

Tiistai

 • BJJ Perusteet
  19.00 - 20.00

Torstai

 • BJJ Jatkorymä
  19.00 - 20.00

Perjantai

 • BJJ Perusteet
  20.00 - 21.00
Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
17.00
Vapaaottelu
Peruskurssi
17.00
18.00
18.00
Vapaaottelu
Peruskurssi
18.00
19.00
Vapaaottelu
Jatkoryhmä
18.00
19.00
Vapaaottelu
Jatkoryhmä
18.00
19.00

Maanantai

Tiistai

Torstai

Perjantai

No events available!

Hauskaa

ja kehittävää

Hapenottokyky
Lihaskunto
Koordinaatio
Hyvinvointi