Ilmoittautuminen

Voit tulla milloin tahansa kokeilemaan ilmaiseksi harjoituksia. Ilmoittaudu ilmaiseen kokeiluun alla olevalla painikkeella tai laita viestiä info@ahjotrainingcenter.fi.

Ilmainen kokeiluviikko: Järjestämme neljä kertaa vuodessa ilmaisen kokeiluviikon, milloin voit tulla kokeilemaan koko viikon ajan ilmaiseksi kaikkia lajeja. Ilmoittaudu painikkeen kautta ilmaiselle kokeiluviikolle. (Riittää, kun teet ilmoittautumisen yhteen lajiin.)

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä oikea laji / kurssi ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu

Jäsenyys

Aloittaaksesi harjoittelun Ahjo Training Centerillä, sinun pitää hankkia jäsenyys. Voit käydä ilmaiseksi kokeilemassa, mutta sen jälkeen pitää hankkia jäsenyys.

Jäsenyyden voit ostaa suoraan verkkokaupasta. Uudet harjoittelijat valitsevat aikuisissa peruskurssin, junioreissa Kamppailukoulun tai lapsi-vanhempi ryhmissä Mini- tai Muksunujun.

Junioreiden jatkoryhmiin / kk-laskutukseen siirrytään, kun on vuoden verran käyty Kamppailukoulua. Junioreiden kk-jäsenyyteen sisältyvät kaikki junnulajit: BJJ, judo, nyrkkeily, paini ja thainyrkkeily.

Aikuisten peruskurssin jäsenyysKamppailukoulun jäsenyysMini- tai muksunujun jäsenyysJunioreiden jatkoryhmät / kk-jäsenyys
* indicates required